Over ons

Lasergame Coevorden is de plek voor een bedrijfsuitje, familiefeest, vrijgezellenfeest, verenigingsuitje of kinderfeestje!

We werken met het professionele Lasermaxx EVO-5 lasersysteem, voor kenners onder ons het systeem onder de systemen.

Lasergame EVO-5 wordt gespeeld met een groep van vier of meer personen.

Het is de bedoeling om zoveel mogelijk punten zowel individueel en als team te behalen. Dit doe je doormiddel van je tegenstander te raken of uit te schakelen.

In de pakkenkamer (prison) krijg je instructies over veiligheid, omgang met jouw lasergun en de regels binnen de arena. Na de instructies krijgen alle deelnemers een eigen lasergeweer en laserpak. Dit lasergeweer heeft een laserstraal, waarmee je anderen kunt raken. Deze is erg zwak en dus niet gevaarlijk.

We starten vanuit pakkenkamer (prison) nadat de instructies en spelregels zijn medegedeeld.
Na deze uitleg vertrek je naar de blacklight lasergame gedeelte waarbij jullie het geluid, rook en licht effecten al om de oren vliegen.

Welkom in de no go area

In de no go area vinden de eerste gevechten plaats en moet je op zoek naar de fotoshooter zodat je je eigen gevechtsfoto op je scorekaart schiet.
Vandaaruit ga je het Wilde Westen in kom je in een gigantisch speelveld waar je wordt beschoten, dekking kunt zoeken en helemaal los kunt gaan. De verbeelding spreekt voor zich.

Wordt het je te heet onder de voeten dan kun je ook op zoek gaan naar de Powerpot.
Als je deze raakt dan wordt jou wapen voor een bepaalde tijd omgetoverd tot een mitrailleur, dus ook belangrijk om deze te verdedigen zodat je tegenspeler hier geen tot weinig gebruik van kan maken.

Op je borstdisplay kun je kijken hoe vaak jij en hoe vaak je welke tegenstander geraakt hebt.

De lasergame ruimte met blacklicht gedeelte en verdere donkere ruimte met licht en geluidseffectenin heeft maar liefst een oppervlakte van 1500 m2. In 20 minuten moet jij deze klus klaren om tot de aller beste scores te komen.

Scores

Je krijgt een eigen geprinte scorekaart, voorzien van je eigen naam en eventueel met eigen gevechtsfoto. De foto kun jezelf onder het gevecht op de fotoshooter met je lasergeweer maken.
Onze laserwapens kun je zelf krachtiger maken en zelfs opwaarderen tot een mitrailleur om op zoek te gaan naar de powerpot en deze pot te raken.

De dag-winnaars, beste van de week, beste van de maand, beste score ooit enz. worden bijgehouden op een groot scherm waar jij je eigen score kunt aflezen.

Onze horecamogelijkheden

Om de dag compleet te maken hebben wij een breed aanbod aan eten en drinken in onze horecagelegenheid. We beschikken over een horecagelegenheid met divers eten en drinken. Na je uitje kan je prima genieten van een kop koffie/thee, frisdrank of zelfs van een biertje/wijntje. Een tosti, friet, menu of heerlijke snack hapjes maken de dag compleet!

Wil je een onvergetelijk kinder-, vrijgezellen-, familie,- club- of bedrijfsfeestje? Informeer naar de mogelijkheden. Telefoon: +31(0)639701535