KINDERFEESTJES

Lasergame is een stoere activiteit voor je kinderfeestje. Spanning en sensatie!

Lasergame Coevorden is de plek voor een kinderfeestje!

Lasergamen is één van de meest populaire activiteit bij het organiseren van een kinderfeestje. Voor eventjes wanen de kinderen zich als een echte cowboy in het Wilde Westen en schieten ze erop los!

lasergame kinderfeestje

Lasergamen voor kinderen vanaf 7 jaar

Een potje lasergamen is al geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en ouder. Doordat je bij lasergamen niet met scherp schiet, maar met virtuele stralen is lasergamen absoluut niet gevaarlijk. Hier voel je dus absoluut niets van. Zowel jongens als meisjes kunnen prima meedoen tijdens het lasergamen. Het spel is gebaseerd op het verstoppen, elkaar opzoeken en elkaar proberen te raken van de met de laser die uit de lasergun komt.

Uitdagende arena voor sport en spel

Voor de meeste kinderen is lasergamen op een kinderfeestje een feest op zich.

De blacklight lasergame ruimte heeft vele uitdagende mogelijkheden zodat het een spannend spel wordt van verstoppen, zoeken, kijken en schieten.
In de no go area vinden de gevechten plaats en moet je op zoek naar de selfiecamera zodat je je eigen gevechtsfoto bij je scorekaart schiet.
kinderfeestje lasergame

Wordt het je te heet onder de voeten dan kun je je verstoppen op diverse plekken of op zoek gaan naar de Powerpot.
Als je deze raakt dan wordt jou wapen voor een bepaalde tijd omgetoverd tot een sterker wapen, dus ook belangrijk om deze te verdedigen zodat je tegenspeler hier geen tot weinig gebruik van kan maken.

Op je borstdisplay kun je kijken door wie jij geraakt bent, en welke tegenstander jij geraakt hebt.

De lasergame ruimte met blacklicht, licht en geluidseffecten heeft vele verstopplekjes van waaruit jij je medespelers goed kunt bespieden. In 15 minuten moet jij deze klus klaren om tot de allerbeste scores te komen.
Scores

Vergeet je score niet te claimen via Lasermaxx. Ben jij de beste speler van onze arena?Je krijgt een eigen geprinte scorekaart, voorzien van je eigen naam, scores en een code die je kunt gebruiken om de lasermaxx app te activeren. Als je met je laserwapen op de selfiecamera hebt geschoten dan kun je deze foto ook terug vinden op de lasermaxx app.

We kunnen ook een hele leuke groepsfoto in gevechtsuitrusting maken die je ook weer zelf via de lasermaxx app kunt downloaden.

De dag-winnaars, beste van de week, beste van de maand, beste score ooit enz. worden online bijgehouden. Op een groot tv scherm kun je bij ons je eigen score aflezen.

Uiteraard krijgen de kinderen van tevoren een duidelijke instructie voor het lasergamen en is er toezicht aanwezig. Heb je toch nog vragen of specifieke wensen voor lasergamen tijdens een kinderfeestje? Neem contact met ons op voor meer informatie of om te reserveren.

Telefoon:+31(0)639701535