Vrijgezellen feest

Maak van het vrijgezellenfeest iets bijzonders door samen te gaan Lasergamen!

Lasergame Coevorden is de plek voor een vrijgezellenfeest!

Gezellig met de hele groep ontvangen worden onder genot van een kop koffie/thee/cappuccino. Plak cake of appeltaartje. Of ben je met de groep al stap verder en heb je meer trek in een biertje of wijntje? Het kan allemaal!

Samen de spannende, en al opwarmende stoere korte instructie video bekijken. Ons verhaal met specifieke uitleg aanhoren EN DAN!!!!!!! bedrijfsfeest
Zien wij jullie veranderen in het gedrag van vele jaren terug, fanatiek, strategie, energie adrenaline en spanning alles komt weer naar boven. JA JA, ook bij de grote mannen onder ons.

Wij gaan lasergamen in de grootste lasergame area die Nederland rijk is. Maar liefst 2.000 m² in 3 hoogte niveaus waar je elkaar blijvend onder vuur kunt nemen en waar de licht-, rook-, en geluidseffecten en de laserstralen van je familieleden je letterlijk van boven tot onder en van links naar rechts om de oren vliegen.

Ook kunnen wij op afstand de vrijgezel even beetje of heel erg plagen. Wij kunnen namelijk op afstand zijn lasergamepak laten trillen, spreken, laten zingen, harde geluiden, ringtones, etc. laten maken, zodat iedereen precies kan horen waar hij zit. En inderdaad, hier is voor hem/haar geen spelen meer aan.
De schietschijf is geboren, want hij/zij denkt dat alle pakken deze geluiden en trillingen maken, maar dit is uiteraard niet zo. Dus! Tien tegen een.
Onder het genot van een frisdrankje , biertje of wijntje kun je in de pauzes de spanning en de scores met elkaar delen. Voor de inwendige mens hebben wij keuzes van eenvoudige snacks (bittergarnituren) tot kip/varken schnitzels, spareribs enz.

Vergeet je score niet te claimen via Lasermaxx. Ben jij de beste speler van onze arena?


ARRANGEMENTEN

lasergameThree in one --> € 13,50 p.p.
- 1 x 20 minuten lasergamen
- 1 x consumptie: koffie/thee, fris, bier of wijn (alcoholische dranken vanaf 18 jaar en ouder)
- 1 x bittergarnituur (3 stuks p.p.)

lasergameFive in one --> € 24,00 p.p.
- 2 x 20 minuten lasergamen
- 2 x consumptie: koffie/thee, fris, bier of wijn (alcoholische dranken vanaf 18 jaar en ouder)
- 1 x bittergarnituur (3 stuks p.p.)Let op! Bij bovenstaande arrangementen wordt er geen gebruik gemaakt van het speelparadijs, alleen tijdens het lasergamen.

Groepen van minder dan 8 personen kunnen worden samengevoegd met andere kleinere groep/groepen, totaal maximaal 13 personen. Dit is veel leuker en komt ook de spanning van het spel ten goede. Dus ben je alleen of met z'n tweeën of drieën bel ons voor de mogelijkheden.

tip midgetgolfTIP! Bij mooi weer kun je tegen een meerprijs van € 5,00 lasergame combineren met outdoor westerngolf.