VOORWAARDEN

Huisregels

Om verantwoord en veilig te spelen bij Lasergame Coevorden hebben we enkele huisregels opgesteld.

Wij zien erop toe dat iedereen deze regels respecteren en naleven.

1. Kinderen dienen te allen tijde begeleid te worden door 1 of meer ouderen (18 jaar of ouder), die toezicht dienen te houden en die voor hen verantwoordelijkheid dragen.

2. Het is dan ook ten strengste verboden uw kinderen zonder toezicht van een toezichthouder van 18 jaar of ouder achter te laten bij Lasergame Coevorden.

3. Het is verplicht dat kinderen hun sokken aanhouden tijdens het spelen in verband met hygiëne en veiligheid.

4. Huisdieren worden niet toegelaten. Voor assistentiehonden gelden de wettelijke regeling(en) inclusief de daarin aangegeven uitzonderingen.

5. Roken is in Cowboy & Indianen Speelreservaat niet toegestaan. (Alleen buiten op de toegewezen plekken)

6. Wij hebben een restaurant met ruime keuze uit eten en drinken. Het nuttigen hiervan gebeurt aan de tafels en niet in de speelruimtes.

7. Om aan de eisen van HACCP te voldoen is het niet toegestaan zelf eten- en drinkwaren mee naar binnen te nemen bij Lasergame Coevorden. Dit geldt ook voor kinderfeestjes en andere arrangementen.

8. In verband met de veiligheid en hygiëne mogen kinderen geen kauwgom eten in Lasergame Coevorden.

9. Bezoekers (kinderen, ouders en begeleiders) dienen gehoor te geven aan eventuele aanwijzingen van het personeel.

10. Lasergame Coevorden heeft altijd het recht om personen die zich niet willen houden aan de huisregels of zich misdragen de toegang te weigeren of te ontzeggen.

11. Het spelen bij Lasergame Coevorden gebeurt altijd op eigen risico. De directie van Lasergame Coevorden is niet aansprakelijk voor schade, verlies, letsel en/of diefstal welke tijdens het bezoek aan Lasergame Coevorden is ontstaan.

Veiligheid

Voor uw en onze veiligheid is het gehele pand voorzien van cameratoezicht.

Bij Lasergame Coevorden is er altijd personeel aanwezig met een BHV Diploma (BedrijfsHulpVerlening).

Lasergame Coevorden voldoet aan alle eisen van de brandweer. Zo zijn wij voorzien van een ontruimingsplan, zijn er brandblussers en op verschillende plaatsen hand(brand)melders en brandhaspels aanwezig.

Lasergame Coevorden is rolstoelvriendelijk, zo is er ook een invalidentoilet aanwezig.