Vrienden feest

Als echte gevechtsstrijders ga je elkaar te lijf met een lasergun.

Informatie Lasergame
Openingstijden
Tarieven en arrangementen

Lasergame Coevorden is de plek voor een vrienden en vriendinnen feest!

Let op dit kan alleen tijdens de openingstijden jong volwassen en volwassenen 13 t/m 99 jaar.

Gezellig met je al je vrienden en vriendinnen ontvangen worden onder genot van een kop koffie/thee/cappuccino. Plak cake of appeltaartje, of ben je met de groep al een stap verder en meer trek in een biertje of wijntje? Het kan allemaal!
De spannende en al opwarmende stoere korte instructie video bekijken. Ons verhaal met specifieke uitleg aanhoren EN DAN!!!! bedrijfsfeest
Zien wij jullie veranderen in het gedrag van vele jaren terug, fanatiek, strategie, energie adrenaline en spanning alles komt weer naar boven. JA JA, ook bij de grote mannen onder ons. Wij gaan lasergamen in de grootste lasergame area die Nederland rijk is. Maar liefst 2.000 m² in 3 hoogte niveaus waar je elkaar blijvend onder vuur kunt nemen en waar de licht-, rook-, en geluidseffecten en de laserstralen van je collega's je letterlijk van boven tot onder en van links naar rechts om de oren vliegen.


Vergeet je score niet te claimen via Lasermaxx. Ben jij de beste speler van onze arena?


Onder het genot van een frisdrankje, biertje of wijntje kun je in de pauzes de spanning en de scores met elkaar delen. Voor de inwendige mens hebben wij keuzes van eenvoudige snacks (bittergarnituren) tot kip/varken schnitzels, spareribs enz.


escaperoom-coevorden tip midgetgolf TIP! Ook heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van een combideal met Escaperoom Coevorden.
Deze bevindt zich op 700 meter afstand van onze lasergame area, dit is te voet ongeveer 5 minuten lopen.
Bij een reservering voor lasermaxx lasergamen en escaperoom krijg je 10% korting op beide arrangementen en deze zijn beide bij ons te boeken.

tip midgetgolf TIP! Bij onze lasergame area hebben we een prachtige outdoor Western Midgetgolfbaan. Dit kun je bij mooi weer combineren met lasergamen!


Openingstijden voor personen van 13 t/m 99 jaar

Alleen op afspraak via telefoonnummer T. +31(0)639701535

Woensdag 18.30 uur tot 21.30 uur
Donderdag 18.30 uur tot 21.30 uur
Vrijdag 18.30 uur tot 22.30 uur
Zaterdag 18.30 uur tot 22.30 uur

In de vakantie regio noord alle dagen van 19.00 uur tot 22.30 uur (alleen op afspraak, T. telefoonnummer +31(0)639701535 )
Buiten deze tijden en dagen zijn er alleen ‘s avonds, in overleg met ons, mogelijkheden voor grotere groepen (minimaal 25 pers).
Ook voor speciale wensen/arrangementen samenstelling enz. kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen.

Om het lasergamen voor iedereen leuk te houden hebben we verschillende openingstijden voor de kinderen van 7 t/m 12 jaar en voor personen van 13 t/m 99 jaar.
Organisatorisch is het wel mogelijk om ook met kinderen van 7 t/m 12 jaar mee te spelen tijdens de dagen en openingstijden voor personen van 13 t/m 99 jaar.
Organisatorisch is het niet mogelijk voor jong volwassen en volwassenen om mee te spelen tijdens de dagen en openingstijden voor kinderen van 7 t/m 12 jaar.


TARIEVEN - Lasergamen voor personen vanaf 13 t/m 99 jaar

- 1 x 20 minuten lasergamen; € 9,95 p.p.
- 2 x 20 minuten lasergamen; € 18,50 p.p.
- 3 x 20 minuten lasergamen; € 27,00 p.p.

ARRANGEMENTEN

lasergameThree in one --> € 13,50 p.p.
- 1 x 20 minuten lasergamen
- 1 x consumptie: koffie/thee, fris, bier of wijn (alcoholische dranken vanaf 18 jaar en ouder)
- 1 x bittergarnituur (3 stuks p.p.)

lasergameFive in one --> € 24,00 p.p.
- 2 x 20 minuten lasergamen
- 2 x consumptie: koffie/thee, fris, bier of wijn (alcoholische dranken vanaf 18 jaar en ouder)
- 1 x bittergarnituur (3 stuks p.p.)

Let op! Bij bovenstaande arrangementen wordt er geen gebruik gemaakt van het speelparadijs, alleen tijdens het lasergamen.

Groepen van minder dan 8 personen kunnen worden samengevoegd met andere kleinere groep/groepen, totaal maximaal 13 personen. Dit is veel leuker en komt ook de spanning van het spel ten goede. Dus ben je alleen of met z'n tweeën of drieën bel ons voor de mogelijkheden.

tip midgetgolfTIP! Bij mooi weer kun je tegen een meerprijs van € 5,00 lasergame combineren met outdoor westerngolf.