Informatie Lasergame CoevordenLasergame Coevorden

is de plek voor een bedrijfsuitje, familiefeest, vrijgezellenfeest, verenigingsuitje of tienerfeest!

We werken met het professionele Lasermaxx EVO-5 lasersysteem, voor kenners onder ons het systeem onder de systemen.

Lasergame EVO-5 wordt gespeeld met een groep van vier of meer personen.

lasermaxx-lasertag

Het is de bedoeling om zoveel mogelijk punten zowel individueel en als team te behalen. Dit doe je doormiddel van je tegenstander te raken of uit te schakelen.

Voordat je van start gaat krijg je een spannend instructie filmpje te zien met instructies over veiligheid, omgang met jouw lasergun en de regels binnen de arena. Na de instructies krijgen alle deelnemers een eigen laserpak en lasergun. Deze lasergun heeft een laserstraal, waarmee je anderen kunt raken. Deze is erg zwak en dus niet gevaarlijk. En natuurlijk is deze helemaal niet voelbaar op wat voor manier dan ook.

We starten vanuit de pakkenkamer (prison) nadat de extra instructies en spelregels nog eens mondeling worden medegedeeld.
Na deze uitleg vertrek je naar de blacklight lasergame area waarbij jullie het geluid, rook en licht effecten al om de oren vliegen.


Welkom in de no go area

lasergame coevorden

In de no go area vinden de gevechten plaats en moet je op zoek naar de selfiecamera zodat je je eigen gevechtsfoto bij je scorekaart schiet.
Vandaaruit ga je het Wilde Westen in kom je in een gigantisch speelveld waar je wordt beschoten, dekking kunt zoeken en helemaal los kunt gaan. De verbeelding spreekt voor zich.

Wordt het je te heet onder de voeten dan kun je ook op zoek gaan naar de Powerpot.
Als je deze raakt dan wordt jou wapen voor een bepaalde tijd omgetoverd tot een sterker wapen, dus ook belangrijk om deze te verdedigen zodat je tegenspeler hier geen tot weinig gebruik van kan maken.

Op je borstdisplay kun je kijken door wie jij geraakt bent, en welke tegenstander jij geraakt hebt.

De lasergame ruimte met blacklicht gedeelte en verdere donkere ruimte met licht en geluidseffectenin heeft maar liefst een oppervlakte van 2000 m2. In 15 minuten moet jij deze klus klaren om tot de allerbeste scores te komen.


Reserveren?Scores

lasergame coevorden

Je krijgt een eigen geprinte scorekaart, voorzien van je eigen naam, scores en een code die je kunt gebruiken om de lasermaxx app te activeren. Als je met je laserwapen op de selfiecamera hebt geschoten dan kun je deze foto ook terug vinden op de lasermaxx app.

We kunnen ook een hele leuke groepsfoto in gevechtsuitrusting maken die je ook weer zelf via de lasermaxx app kunt downloaden.

De dag-winnaars, beste van de week, beste van de maand, beste score ooit enz. worden online bijgehouden. Op een groot tv scherm kun je bij ons je eigen score aflezen.


Onze horecamogelijkheden

horeca

Om de avond compleet te maken hebben wij een breed aanbod aan eten en drinken. We beschikken over een horecagelegenheid met een breed aanbod van eten en drinken. Na je uitje kan je prima genieten van een kop koffie/thee, frisdrank of een biertje/wijntje. Heerlijk eten of een snackhapje maken het compleet!

Wil je een onvergetelijk tiener-, vrienden-, vrijgezellen-, familie,- club- of bedrijfsfeestje? Informeer naar de mogelijkheden.

Meer informatie of reserveren?
Openingstijden

Alleen op afspraak via telefoonnummer +31(0)639701535
Woensdag 18.30 uur tot 21.30 uur
Donderdag 18.30 uur tot 21.30 uur
Vrijdag 18.30 uur tot 22.30 uur
Zaterdag 18.30 uur tot 22.30 uur

In de vakantie regio noord alle dagen van 19.00 uur tot 22.30 uur alleen op afspraak telefoonnummer +31(0)639701535

Buiten deze tijden en dagen zijn er alleen ‘s avonds, in overleg met ons, mogelijkheden voor grotere groepen (minimaal 25 pers).
Ook voor speciale wensen/arrangementen samenstelling enz. kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen.

Meer informatie of reserveren?Om het lasergamen voor iedereen leuk te houden hebben we verschillende openingstijden voor de kinderen van 7 t/m 12 jaar en voor personen van 13 t/m 99 jaar.

Organisatorisch is het wel mogelijk om ook met kinderen van 7 t/m 12 jaar mee te spelen tijdens de dagen en openingstijden voor personen van 13 t/m 99 jaar.

Organisatorisch is het niet mogelijk voor jong volwassen en volwassenen om mee te spelen tijdens de dagen en openingstijden voor kinderen van 7 t/m 12 jaar.

tip

TIP! Bij mooi weer kun je tegen een meerprijs van € 5,00 lasergame combineren met outdoor westerngolf.Tarieven - Lasergamen voor personen vanaf 13 jaar t/m 99 jaar

1 x 20 minuten lasergamen € 9,95 p.p.
2 x 20 minuten lasergamen € 18,50 p.p.
3 x 20 minuten lasergamen € 27,00 p.p.
----

Arrangementen

Three in one
1 x 20 minuten lasergamen
1 x consumptie: koffie/thee, fris, bier of wijn
(alcoholische dranken vanaf 18 jaar en ouder)
1 x bittergarnituur (3 stuks p.p.)
€ 13,50 p.p.
----
Five in one
2 x 20 minuten lasergamen
2 x consumptie: koffie/thee, fris, bier of wijn
(alcoholische dranken vanaf 18 jaar en ouder)
1 x bittergarnituur (3 stuks p.p.)
€ 24,00 p.p.
---
Let op! Bij bovenstaande arrangementen wordt er geen gebruik gemaakt van het speelparadijs, alleen tijdens het lasergamen.

Groepen van minder dan 8 personen kunnen worden samengevoegd met andere kleinere groep/groepen, totaal maximaal 13 personen. Dit is veel leuker en komt ook de spanning van het spel ten goede.
Dus ben je alleen of met z'n tweeën of drieën bel ons voor de mogelijkheden.

Meer informatie of reserveren?