Lasergamen voor kinderen

Lasergamen voor kinderen

is de plek voor kinderen van 7 t/m 12 jaar om lekker te komen lasergamen, en natuurlijk is het helemaal cool en vet gaaf om dit met een kinderfeestje te doen.

We werken met het professionele Lasermaxx EVO-5 lasersysteem, voor kenners onder ons het systeem onder de systemen.

Lasergame EVO-5 wordt gespeeld met een groep van vier of meer personen.

lasermaxx-lasertag

Het is de bedoeling om zoveel mogelijk punten zowel individueel en als team te behalen. Dit doe je doormiddel van je tegenstander te raken of uit te schakelen.

Voordat je van start gaat krijg je een spannend instructie filmpje te zien met instructies over veiligheid, omgang met jouw lasergun en de regels binnen de arena. Na de instructies krijgen alle deelnemers een eigen laserpak en lasergun. Deze lasergun heeft een laserstraal, waarmee je anderen kunt raken. Deze is erg zwak en dus niet gevaarlijk. En natuurlijk is deze helemaal niet voelbaar op wat voor manier dan ook.

We starten vanuit de pakkenkamer nadat de extra instructies en spelregels nog eens mondeling worden medegedeeld.
Na deze uitleg vertrek je naar de blacklight lasergame area waarbij jullie het geluid, rook en licht effecten al om de oren vliegen.

kinderfeestje lasergame

Welkom in de no go area

In de no go area vinden de gevechten plaats en moet je op zoek naar de selfiecamera zodat je je eigen gevechtsfoto bij je scorekaart schiet.
Hier kom je in een gigantisch speelveld waar je wordt beschoten, dekking kunt zoeken en helemaal los kunt gaan. De verbeelding spreekt voor zich.

Wordt het je te heet onder de voeten dan kun je je verstoppen op diverse plekken of op zoek gaan naar de Powerpot. Als je deze raakt dan wordt jou wapen voor een bepaalde tijd omgetoverd tot een sterker wapen, dus ook belangrijk om deze te verdedigen zodat je tegenspeler hier geen tot weinig gebruik van kan maken.
Op je borstdisplay kun je kijken door wie jij geraakt bent, en welke tegenstander jij geraakt hebt.
De lasergame ruimte met blacklight, rook-, geluid- en lichteffecten heeft vele verstopplekjes van waaruit jij je medespelers goed kunt bespieden en kunt aanvallen. In 15 minuten moet jij deze klus klaren om tot de allerbeste scores te komen.

Scores

Vergeet je score niet te claimen via Lasermaxx. Ben jij de beste speler van onze arena?Je krijgt een eigen geprinte scorekaart, voorzien van je eigen naam, scores en een code die je kunt gebruiken om de lasermaxx app te activeren.
Als je met je laserwapen op de selfiecamera hebt geschoten dan kun je deze foto ook terug vinden op de lasermaxx app.

We kunnen ook een hele leuke groepsfoto in gevechtsuitrusting maken die je ook weer zelf via de lasermaxx app kunt downloaden.
De dag-winnaars, beste van de week, beste van de maand, beste score ooit enz. worden online bijgehouden. Op een groot tv scherm kun je bij ons je eigen score aflezen.

Wil je een onvergetelijk lasergamefeestje of zo een keer met je vrienden en vriendinnen langs komen? Klik dan hier voor de openingstijden, tarieven en arrangementen.

Openingstijden lasergamen voor kinderen van 7 t/m 12 jaar

Lasergamen voor kinderen van 7 t/m 12 jaar is alleen overdag te spelen tussen 09.00 uur tot 17.00 uur.
Reserveren kan telefonisch op T.+31(0)639701535

Feestje

Een feestje reserveren?